Monday, February 27, 2012

~~Cool Blog~~

Hai slmt pg semua...ada yg Monday Blues arini?hehe biasa lah tu kan kalau dah 2 hari bercuti dari kerja atau sekolah..Ingat janji sy yg lepas utk entry psl minuman Cool Blog? Arini sy nk kongsi sedikit psl minuman tersebut. Kat bwh ni sy copy paste dari website Cool Blog:

"First launched in Singapore in 2005, Coolblog is an international business license specializing tea tasted dessert and beverages.Coolblog aims to marry the natural taste of tea leaf with natural fruit taste in take-away kiosk concept. We are the first to break new ground in Singapore and Malaysia food scene by introducing Tea tasted beverages with 25 different flavours.Coolblog will sell ‘Tea Taste Beverages and Dessert - Tea Blog’ as our primary product in addition to dessert such as Smoothies Blog, Ice Blended Blog, Italian Soda Blog, Yoghurt Blog, Milk Shake Blog, Coffee Blog, Chocolate Blog, Oreo Blog, etc."

Sejak kali pertama dikenalkan dgn minuman Cool Blog olh adik bongsu sewaktu kami ke Plaza Low Yat, minuman kegemaran daripada rangkaian menu yg mereka ada utk sy adlh Chocolate Blog
Yg istimewanya pd sy dalam minuman ini selain ala2 ice blended perisa coklat, ia jugak didatangkan dgn black pearl yg kenyal apabila digigit. Pendek kata anda semua blh cuba merasai kenikmatannya sendiri. Utk segelas Chocolate Blog bersama black pearl, harganya cuma RM3.10...Semalam baru saje sy nikmatinya kembali sewaktu ke Giant Kemuning Shah Alam. Cuba tau...rugi kalau tak cuba rasainya sendiri. 

0 comments: